Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
02.02.2024 Jakub Kudláč

Sobotní otevírák skupiny (ne)útěchy obstará duel Zlína se Spartou

Sledge hokejisté LAPP Zlín otevřou v sobotu play outové boje. Do Baťova města dorazí Sparta, 3. února se hraje na CCM aréně od 17:15 hodin. Vstupné je dobrovolné.

Oba celky skončily po základní části tři body od sebe, Pražané šestí, Zlín o příčku níže. Proti Spartě se ale Moravané poslední dobou trápí, prohráli s ní už čtyřikrát v řadě. Pokaždé přitom o gól, z toho třikrát v nájezdech. Letos v obou případech právě v rozstřelu, venku 2:3, doma 3:4.

"Chtěli bychom napravit dojem z té sezony, kde jsme po základní části měli být určitě někde jinde. Uvidíme, jak se podaří dát dohromady sestava, více prostoru zase dostanou asi i nováčci. Budou to i zápasy pro ně, budou se muset popasovat s tímto soupeřem. Sparta bude favorit, ona se bude muset ukázat," řekl směrem k soupeři kapitán SHK LAPP ZLÍN Marian Ligda.

Jeho tým si bude muset poradit s brankářem Vápenkou, dřívější velkou oporou české reprezentace. V národním týmu byli dlouho také Zdeněk Krupička s Jiřím Raulem, další hráči Bečvář, Ohar, Kapko a Novotný oblékají taktéž dres se lvem na hrudi. A zdraví hráči Jan Zapletal s Jiřím Krupičkou, ti si taky své odehrají.

1. utkání play out mezi týmy SHK LAPP ZLÍN a HC Sparta Praha se hraje v sobotu 3. února od 17:15 hodin na CCM aréně ve Zlíně. Utkání můžete sledovat v textovém přenosu ZDE, popřípadě v přímém přenosu ZDE.

POZOR! Vstupné je dobrovolné, pro příchozí je navíc připravena tombola o věcné ceny.

Druhý souběžně hraný duel tvoří týmy Českých Budějovic a Ostravy.