Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
06.03.2024 Jakub Kudláč

Poslední domácí zápas sezóny: Zlín proti Ostravě

Sobotní moravská bitva mezi sledge hokejisty Zlína a Ostravy bude tou poslední, která se v letošní sezoně odehraje ve zlínské CCM aréně. Ševci doma od 13 hodin rozehrají sérii o 5. místo. Naváží na vydařený závěr série se Spartou? Vstupné je dobrovolné, přijďte fandit!

V úvodní sérii play out Zlín přešel přes Spartu. Doma sice prohrál 1:2, venku ale suverénně otočil sérii po jasných výhrách 7:1 a 6:0.

S Flamingos se Zlín letos utkal dvakrát. V obou případech byl výrazně aktivnějším týmem, jenomže velmi dobře do defenzivy hrající Ostravané dokázali vždy bodovat. V říjnu doma vyhráli 3:0, v Baťově městě pak pro změnu slavili Ševci, když vyhráli 3:2 v nájezdech. Duel přitom otáčeli z 0:2, ačkoli celkově byly v utkání střely na branku v poměru 31:3!

"Ostrava, velmi těžký soupeř. Mají nadstandardního brankáře, ale gól se dá dát každému. My uděláme maximum pro to, abychom uspěli a abychom sezonu zakončili vítězně," pověděl trenér SHK LAPP ZLÍN Tomáš Sedláček.

Plaměňáky, kteří jsou svazovým projektem, má na starost ze střídačky Jan Szturc, asistent u české reprezentace. Branku pak střeží reprezentační jednička Martin Kudela, v ofenzivě jsou další členové národního týmu Václav Hečko a před sezonou ze Zlína příchozí David Palát. Ostravané navíc úspěšně lovili i na zahraničním trhu, v kádru mají pět slovenských hráčů Gottharda, Vargu, Dzimka, Gábora a Pucheina. V průběhu sezony za ně naskočil i reprezentant USA Rob Easley, jinak útočník Colorada ale do vyřazovacích bojů naskočit nemůže.

Úvodní bitva v sérii o 5. místo mezi SHK LAPP ZLÍN a Flamingos Ostrava se odehraje na zlínské CCM aréně v sobotu 9. března od 13 hodin. Vstupné je dobrovolné, přijďte fandit! Případně můžete sledovat přímý přenos ZDE, či textový přenos ZDE.

Pro příchozí fanoušky je také připravena tombola, do které věnovali ceny partneři SHK LAPP ZLÍN. LAPPENKY dostanete zdarma u vchodu do CCM arény.