Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
04.10.2021 Redakce

Klub novinářů Zlín : Sledge hokejisté o víkendu bodovali naplno

Sledge hokejisté o víkendu bodovali naplno

ZLÍN - Zlínští sledge hokejisté zvítězili o uplynulém víkendu nejprve doma nad Pardubicemi 5:1, načež v neděli n3. října vyhráli i na ledě Olomouce 4:2 a po čtyřech duelech mají plný počet bodů. Díky tomu se vyhoupli do čela tabulky, kde mají náskok šesti bodů. „Připomínám, že základní část čítá 10 zápasů a následuje Superfinále mezi dvěma nejlepšími. I když jsou tedy odehrány jen čtyři duely, je to téměř polovina soutěže,“ uvedl mluvčí zlínských sledge hokejistů Jakub Kudláč.

Poprvé se zlínští sledge hokejisté představili v nové sadě černých dresů v sobotu 2. října a pokřtili je vítězně. V prvním domácím utkání letošní sezóny porazili pardubické Mustangy jasně 5:1 a nadále tak platí, že Pardubice ve Zlíně ještě nikdy nevyhrály. Tentokrát padly v PSG aréně už po patnácté. Zlínští triumfem umocnili skvělý start do soutěže, kdy zvládli i třetí duel letošního ročníku a usadili se na čele tabulky s tříbodovým náskokem.
Branky a nahrávky: 13. Joppa (Ligda), 29. Ligda, 30. Z. Hábl (Joppa), 36. Korman (David Hábl), 40. Ferenčík (Z. Hábl, Korman) - 16. Kubeš (Doležal).

Sledge hokejisté Zlína naplno bodovali i ve čtvrtém utkání sezóny, když v neděli 3. října zvítězili na ledě Olomouce 4:2. Proti tuhé defenzivě soupeře otevřel skóre v závěru první třetiny Joppa, který byl u všech gólů svého týmu. Dva dal a na další dva nahrál. Od jeho trefy v 15. minutě už Zlínští po celou dobu utkání vedli. Díky dalšímu tříbodovému večeru se tak na čele tabulky trhli do šestibodového náskoku, druhé Pardubice však mají odehráno o zápas méně. Branky a nahrávky: 32. Jedlička (Radim Mikuš, Večerek), 40. Radim Mikuš (Jedlička, Klíma) – 15. Ligda (Joppa), 17. Joppa (Ligda), 34. Hábl Z. (Joppa), 34. Joppa (Hábl Z.).
Liga pokračuje 5. kolem v sobotu 23. října, do Zlína přijede Havířov.
Vlastimil Langer
Zdroj: SHK LAPP Zlín
Foto: Petr Koval