Sparta

Zlín

Karlovy Vary

Zlín

8:2

Zlín

České Budějovice

Zlín

Pardubice

4:5

Ostrava

Zlín

3:0

Havířov

Zlín

5:2

Olomouc

Zlín

4:1

Zlín

Olomouc

8:5

Zlín

Sparta

Zlín

Karlovy Vary

4:8

České Budějovice

Zlín

3:6

Pardubice

Zlín

9:3

Zlín

Ostrava

Zlín

Havířov

2:5

Zlín

Sparta

1:2

Sparta

Zlín

1:7

Sparta

Zlín

0:6

Zlín

Ostrava

4:2

Ostrava

Zlín

4:5
22.11.2023 Redakce

ČPV : ​​Žraloci se osamostatnili na čele České parahokejové ligy

Žraloci se osamostatnili na čele České parahokejové ligy

V pořadí 8. a 9. kolo základní části hostily kluby na Moravě. Zlín získal bod po porážce se Spartou na nájezdy, ale následně padl s Karlovými Vary. Olomoučtí si s Pražany sice poradili, jenže Sharks byli rovněž nad jejich síly. Domácí tvrz Havířova nedobili ani Mustangové, ani Motor, Pardubice uspěly pouze na ledě ostravských Flamingos.

Podrobné reportáže ze zápasů:

Drama ve třetí třetině, pak triumf v nájezdech! Sparta obrala vicemistra o dva body

Zajímavý duel nabídlo měření sil Zlína se Spartou. Dva tradiční, nicméně trápící se celky odehrály většinu duelu v poklidu, třetí třetina ale nabídla drama, jak se patří. Pražané nejprve šli do vedení 1:3, domácí však během dvou minut znovu vyrovnali, a navíc mohli i rozhodnout. Nakonec se šlo do nájezdů, ty už díky třem trefám ovládla Sparta.

V první třetině jsme moc ofenzivního vzruchu neviděli. Dobře ale zahrál Alex Ohar, za Zlín, který byl přeci jen o něco aktivnější, zahrozil po křižném pasu Julina. První gól dali Sparťané, domácí udělali chybu v rozehrávce, Zdeněk Krupička ze středu vypálil a otevřel skóre utkání!

Vyrovnáno bylo ve 13. minutě, Ligda od mantinelu přistrčil volnému Zdeňku Háblovi a ten propálil vše co mu stálo v cestě včetně brankáře Vápenky.

Co se aktivity týče, druhou třetinu ovládl Zlín, na němž je ale znát herní nepohoda a gól tak ne a ne padnout. Blízko byl z předbrankového prostoru opět Hábl, dorážel kapitán Ligda, průnik po pravé straně zakončoval Julina. Za jinak pasivní hosty zmiňme do přečíslení najíždějícího Kapka.

Ve třetí třetině se museli domácí bránit při oslabení, to ale zvládli výborně. Aktivní směrem dopředu byl především hostující Kapko, tomu ale zatím nebylo přáno. Už ve 38. minutě si vzal domácí trenér Sedláček timeout, svým svěřencům chtěl nejspíš aktivnější přístup. Stal se ale v podstatě pravý opak… Miroslav Novotný nejprve ze středu dal na 2:3, chviličku poté přišla obrovská chyba v obraně, Novotný v úniku dva na nikoho předal Zdeňku Krupičkovi a ten zvýšil na rozdíl dvou branek. Zdálo se, že je po zápase, nicméně bláznivá pasáž ještě nebyla ani zdaleka u konce! Nejprve po ledě snížil Pavel Julina, minutu poté vyrovnal Zdeněk Hábl, jenž obkroužil bránu a zasunul puk do sítě – 3:3. Během čtyř minut jsme tak viděli neuvěřitelné čtyři góly! Rozhodnout ještě mohl z přečíslení Ligda, jenž ale trefil Vápenku.

Šlo se na nájezdy. Zlín se neprosadil ani jednou, naopak za Spartu rozhodl po krátké kličce Miroslav Novotný. Parádním vymícháním se blýskl ještě Krupička, vítězný gól si připsal přesnou raniou v první sérii dnes aktivní Lukáš Kapko – 4:5sn.

SHK LAPP Zlín – HC Sparta Praha Sledge 3:4 (1:1, 0:0, 2:2). po s.n. (0:3)

Branky a nahrávky: 12. Hábl (Ligda), 42. Julina (Hábl), 43. Hábl (Ferenčík) – 6. Krupička (Notovný), 40. Novotný (Bečvář), 41. Krupička (Novotný), rozh. náj. Kapko

SHK LAPP Zlín: Matoušek (Pastucha) – Julina (A), Mach, Ferenčík, Hábl – Stodůlka, Máca, Zdražil, Zicha, Turic, Ligda (C), Panák, Zubek, Šafařík

HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Krupička, Frolík, Zapletal, Raul (A) – Bečvář, Novotný, Jirsa, Ohar (C), Kapko, Krupička (A)

Autor reportáže: Adam Čuba

Mustangové si zastříleli proti Flamingos

Pardubičtí nepřestávají udivovat a stále se perou o první místo v tabulce s obhájci titulu z Karlových Varů. V honbě za vedením jim pomohla i jasná výhra 8:1 proti Ostravanům.

Úvodní perioda byla na obou stranách poměrně opatrná, po většinu doby vládli oba gólmani. Jenže jedna branka přeci jen přišla. Hostující Marek Michalec těžil ze spolupráce s Pavlem Kubešem a otevřel gólový účet zápasu.

Flamingos ukázali, že se rozhodně nenechají snadno obehrát a na úvod prostřední části hry zásluhou Davida Paláta vyrovnali. Poté si však znovu vzaly slovo Pardubice. Pavel Kubeš tentokrát změnil roli asistenta na střelce a dodal vedení zpět na stranu hostů. K němu se navíc přidal kanonýr Bernard Hering, a když ve 30. minutě Pavel Kubeš přidal svou druhou branku, zvyšoval už na 4:1.

Na straně Východočechů dominovali v zakončení především dva muži. Bernard Hering totiž dalšími dvěma zásahy dokonal hattrick, a navíc nechtěl zůstat pozadu ani Pavel Kubeš, jenž rovněž zapsal třetí trefu v utkání. Jako poslední si slovo vzal Pavel Doležal, který završil stav zápasu na konečných 8:1 pro Mustangy.

Flamingos Ostrava – SHK Mustangové AUTO IN 1:8 (0:1, 1:3, 0:4)

Branky a nahrávky: 17. Palát (Hečko) – 9. Michalec (Kubeš), 18. Kubeš (Pabst), 23. Hering (Kubeš), 30. Kubeš, 31. Hering (Doležal), 36. Kubeš (Pabst), 36. Hering (Doležal), 37. Doležal (Michalec)

Flamingos Ostrava: M. Kudela (T. Staněk) — D. Vrubel, D. Handl, V. Kudela, J. Szturc — V. Hečko, A. Němec, D. Bařák, J. Puchein, K. Židlická, D. Dzimko, M. Gotthardt, R. Smolka, D. Palát

SHK Mustangové AUTO IN: L. Uhlemann — P. Doležal, R. Pabst, P. Kubeš — L. Kořínek, M. Tereska, B. Hering, V. Buhr, M. Michalec, J. Raška, M. Tereska

Autor reportáže: Štěpán Navrátil

Karlovy Vary srazily urputné Hanáky v závěru

Obhájci titulu z Karlových Varů se o víkendu vydali na moravskou výpravu. Jako první zavítali do Olomouce, kde je čekal duel s Kohouty. Ve druhé třetině domácí stáhli tříbrankové manko a dali kontaktní gól, jenže v závěru si slovo vzali Západočeši.

Úvodní minuty byly na obou stranách poměrně rozpačité. Hosté si vypracovali dvě velké šance po rychlém úniku, ale ani Zelinka, ani Geier nepřekonali připraveného Černocha. Až v 9. minutě se karlovarský gólostroj rozjel naplno. Radek Zelinka upláchl po levé straně a zavěsil přesně do vzdálenější šibenice. O necelou minutu později navíc předvedl krásný para hokejový Michigan Filip Veselý, který za brankou domácích nabral kotouč na čepel a po vytočení před branku ho poslal kolem hlavy Černocha až do sítě. Těsně před přestávkou pak Veselý nalákal pozornost všech na sebe a ladným pasem k tyči oslovil ke skórování osamoceného Michala Geiera.

Domácí se však nevzdávali a ve druhé periodě se dostali zpět do hry. Miloš Večerek upláchl hostující obraně a z pravého kruhu zakončil přesně na zadní tyč. O chvíli později sice Jedlička z úniku neskóroval, ale záhy se už trefil přesně. Ukázal svůj důraz na brankovišti a po sérii dorážek dotlačil puk až za záda Sedláčka. Hosté se neustále snažili navýšit svůj náskok, ale podařilo se jim to až ve 28. minutě hry. Filip Veselý vypálil po obkroužení domácí svatyně na zadní tyč a po ledě našel skulinku.

Třetí patnáctiminutovka se nesla ve znamení karlovarského obléhání branky. Geier oslovil ve slotu volného Karla Wágnera, který si poradil ranou do protipohybu Černocha. O dvě minuty později navíc Radek Zelinka zopakoval svůj počin ze startu utkání a z levého kruhu pro vhazování znovu perfektně vymetl vzdálenější šibenici, čímž tak zakončil stav utkání na 6:2 pro karlovarské Žraloky.

SOHO Olomoučtí Kohouti – SKV Sharks Karlovy Vary 2:6 (0:3, 2:1, 0:2)

Branky a nahrávky: 17. Večerek (Jedlička), 18. Jedlička (Mikuš) – 9. Zelinka (Veselý, Wágner), 10. Veselý, 14. Geier (Veselý), 28. Veselý (Geier), 36. Wágner (Geier, Zelinka), 38. Zelinka (Veselý, Wágner)

SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička (C), Kvoch, Kardoš – Hlinka, Žižlavský, Rozkopal, Praus, Buriánek, Večerek (A),. Mikuš (A)

SKV Sharks Karlovy Vary: Sedláček (Mach) – Wágner, Zelinka, Haas – Michalčín, Berger, Jeřábek, Veselý (A), Kovářík, Geier (C), Karafiát (A)

Autor reportáže: Štěpán Navrátil

Havířov naskočil proti Motoru s velkou chutí

Slezané pokračují v sympatických výkonech i nadále, tentokrát jasným rozdílem přehráli českobudějovický Motor. Polovinu ze svých tref navíc zapsali v první třetině.

Nová posila Havířova ukázala své střelecké umění jako první, skóre utkání totiž otevíral Ola Oiseth. Po minutě se navíc prosadil také Jiří Forgo a za další minutu přidával třetí branku domácích Petr Kudrna. Havířov si věděl rady i v přesilové hře, kterou využil zásluhou povedené rány Inga Kuhli-Lauensteina. Po gólu Auduna Bakkeho vedli Slezané už 5:0.

Do druhé části nastoupil Havířov s klidem na hokejkách. Nemusel se nikam hnát, ale zásluhou Ola Oisetha přidal trefu číslo šest. Nejen, že po faulu Jiřího Forga ustál přesilovku soupeře, ale navíc se radoval i ve vlastním oslabení. Obrana Motoru totiž kompletně zapomněla na osamoceného Ola Oisetha, jenž tak dovršil hattrick.

Ani další zahraniční hráč ve službách Slezanů nechtěl zůstat pozadu, Audun Bakke na začátku závěrečné periody zvyšoval už na 8:0. Po chvíli navíc přidal další zásah Ola Oiseth a když se trefil také Jiří Forgo, završil gólový účet na konečných 10:0.

Parahokej Havířov z.s. – Motor sledge České Budějovice 10:0 (5:0, 2:0, 3:0)

Branky a nahrávky: 5. Oiseth (Mlčák), 6. Forgo (Kuhli-Lauenstein), 7. Kudrna (Fojtík), 9. Kuhli-Lauenstein (Fojtík), 11. Bakke (Kuhli-Lauenstein), 19. Oiseth (Forgo), 29. Oiseth (Fojtík, Kuhli-Lauenstein), 32. Bakke (Fojtík), 36. Oiseth (Mlčák), 42. Forgo

Parahokej Havířov z.s.: I. Loska (E. Lepáček) — A. Bakke, R. Staněk, E. Fojtík, P. Kudrna — S. Kalegaris, O. Oiseth, J. Forgo, T. Mlčák, L. Prostředník, M. Rábik, I. Kuhli-Lauenstein, L. Sobotková, M. Stiborský

Motor sledge České Budějovice: A. Sundt — R. Špaček, K. Záluský, P. Běhounek, D. Zajan — A. Laibacher, D. Lacko, Z. Klima, J. Rumplík, A. Lyngroth, T. Ropp

Autor reportáže: Štěpán Navrátil

Olomouc v repríze souboje o bronz skolila Spartu

Repríza loňského boje o bronz se uskutečnila v neděli ráno na olomouckém zimáku, kde Kohouti přivítali Spartu Praha. Zápas nabídl mnoho branek, zvratů, kdy týmům na branky mnohdy stačilo jen pár vteřin. Z bodového zisku se nakonec radovala

Domácí využili svůj počáteční tlak a skórovali jako první. Kapitán Olomouce Radek Jedlička byl vyslán do samostatného úniku a nájezd proměnil ranou do levého rohu, v čase 2:49 tak vedli domácí 1:0. Uběhla minuta a byla tu odpověď ze strany Sparty. Zdeněk Krupička taktéž vyslán do úniku srovnal na 1:1 a to střelou pod betony Černocha. V čase 4:44 si Kohouti vzali vedení zpět na svoji stanu. Kapko za podrážení dal domácím výhodu přesilovky a kapitán Radek Jedlička toho využil ke druhé brance. Z pravého kruhu pro vhazování vyslal kotouč pod horní tyčku a zvýšil na 2:1.

Druhá třetina se nesla v duchu rychlých změn ve skóre. Spartě se v 20. minutě nepodařilo uklidit puk do volného prostoru černochovy branky, za to domácí díky Martinu Žižlavskému se dostali do vedení 3:1, když skórující hráč dovedl využít rychlého přesunu Olomouce. Za 13 vteřin v čase 20:58 mohla střídačka Kohoutů oslavovat další branku. Po vhazování se nejlépe zorientoval Miloš Večerek, ujel hostujícím hráčům a ranou doprostřed brankoviště upravil už na třígólový náskok Hanáků. Sparťané totéž předvedli ve 24. minutě. Nejprve dal gól Alex Ohar, který unikl obraně domácích a napálil puk do levého rohu branky. O 35 vteřin později Sparta upravila na rozdíl pouhé branky. Puk vyslaný Janem Frolíkem se dostal pod beton Černocha mezi tři tyče a z pozemní střely se stala branka na 3:4.

Ve třetí třetině měli Pražané enormní tlak v útočném pásmu. Puk hosté skoro neztráceli, jednou se ozvala i branková konstrukce, jenže Černoch byl skálopevný a všechny pokusy o srovnání pohotově zneškodnil, někdy až na poslední chvíli. Stačil však jeden útočný výpad Kohoutů a úprava skóre na 5:3. Radim Mikuš byl přímo před gólmanem Vápenkou, kotouč si krátce zpracoval a dostal ho doprostřed branky v čase 41:46. Spartě nepomohla ani hra bez gólmana, a tak se z výhry 5:3 raduje Olomouc.

SOHO Olomoučtí Kohouti – HC Sparta Praha Sledge 5:3 (2:1, 2:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 3. Jedlička (Žižlavský), 5. Jedlička (Žižlavský, Kvoch), 21. Žižlavský (Mikuš, Jedlička), 21. Večerek (Mikuš), 42. Mikuš (Jedlička, Kvoch) – 4. Krupička (Novotný), 25. Ohar (Kapko), 25. Raul (Ohar)

SOHO Olomoučtí Kohouti: Černoch – Jedlička (C), Kvoch, Kardoš – Hlinka, Žižlavský, Rozkopal, Praus, Buriánek, Večerek (A), Mikuš (A)

HC Sparta Praha Sledge: Vápenka – Krupička, Frolík, Zapletal, Raul (A) – Bečvář, Novotný, Jirsa, Ohar (C), Kapko, Krupička (A)

Autor reportáže: Petr Martínek

Havířov rozhodl o své výhře nad Mustangy v prostřední třetině

Mustangové se dosud dělili o první místo s karlovarskými Sharks, jenže na ledě skvěle hrajícího Havířova jim chyběla na vyrovnání jedna trefa navíc. Domácí totiž rozhodli utkání v povedené prostřední třetině.

Jako první gólově otevřely stav utkání Pardubice, které poslal do vedení kanonýr Bernard Hering. Velmi rychle však bylo vyrovnáno, na druhé straně se totiž prosadila posila Havířova Audun Bakke. Pouhých jednadvacet vteřin ale vydržel remízový stav, než se znovu trefil Bernard Hering, díky němuž šla první třetina na konto Mustangů.

Druhá část hry však jednoznačně vyšla lépe domácím, kteří se mezi 22. a 25. minutou prosadili hned třikrát. Nejprve dvěma góly dovršil Audun Bakke svůj hattrick, a pak přidal čtvrtou trefu Havířova zkušený Jiří Forgo.

Do poslední patnáctiminutovky nastupovali Mustangové s jasným cílem, a tím bylo minimálně vyrovnat. Po menších potyčkách se sudí nebál vylučovat, jenže sáhl ke trestům na obou stranách, a tak nebyli Východočeši ve výhodě. Po faulu Kudrny měli výhodu jednoho hráče navíc, jenže se prosadili paradoxně až ve vlastním oslabení, kdy se trefil potřetí v duelu Bernard Hering. Ze strany hostů to ale bylo vše, a tak po těsné výhře 4:3 zůstává plný počet bodů v Havířově.

Parahokej Havířov z.s. – SHK Mustangové AUTO IN 4:3 (1:2, 3:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 7. Bakke (Kuhli-Lauenstein), 22. Bakke, 23. Bakke, 25. Forgo (Bakke) – 5. Hering (Michalec), 7. Hering (Kubeš), 41. Hering (Kubeš)

Parahokej Havířov z.s.: E. Lepáček (I. Loska) — R. Staněk, A. Bakke, E. Fojtík, P. Kudrna — J. Forgo, T. Mlčák, L. Prostředník, M. Rábik, I. Kuhli-Lauenstein, L. Sobotková, M. Stiborský, S. Kalegaris, O. Oiseth

SHK Mustangové AUTO IN: L. Uhlemann — P. Doležal, R. Pabst, P. Kubeš — M. Tereska, L. Kořínek, B. Hering, V. Buhr, M. Michalec, J. Raška, M. Tereska

Autor reportáže: Štěpán Navrátil

Flamingos si poradili s Jihočechy

Motor vyrazil o víkendu na dvojzápas ve Slezsku. Nejprve se střetl s Havířovem, a pak přišli na řadu Ostravané. V první třetině si domácí vytvořili tříbrankový náskok, který i přes vyrovnanou prostřední část v poslední patnáctiminutovce ještě navýšili.

Domácí naskočili do utkání aktivněji a sevřeli soupeře ve vlastní obranné třetině. Poprvé se prosadili v 7. minutě, kdy předvedl svou rychlost a klid v zakončení Václav Hečko. Postupnými útoky se Flamingos stále dostávali do šancí, po pasu Bařáka si ze své pozice poradil David Vrubel. Dvanáct vteřin před přestávkou navíc přidal třetí trefu domácích Václav Hečko.

Motor se však rozhodně nevzdával a začal tlačit na pilu. Povedenou souhru Jiřího Rumplíka se Zdeňkem Klimou zužitkoval v první gól Českých Budějovic Alexander Lyngroth. Závěr periody však znovu patřil Ostravanům, kteří si díky dovršenému hattricku Václava Hečka vzali tříbrankové vedení zpět na svou stranu.

Hned na úvod třetí části využil David Palát přesilovou hru a započal tak mohutnou koncovku Slezanů. Po něm se totiž ještě ve vlastním oslabení prosadil také Radoslav Smolka, ke kterému zaznamenal další dva zářezy Václav Hečko. Flamingos tak v Českém Těšíně skolili Motor v poměru 8:1.

Flamingos Ostrava – Motor sledge České Budějovice 8:1 (3:0, 1:1, 4:0)

Branky a nahrávky: 7. Hečko, 11. Vrubel (Bařák), 15. Hečko (Palát), 28. Hečko, 31. Palát (Vrubel), 36. Smolka (Palát), 38. Hečko (Kudela), 44. Hečko – 17. Lyngroth (Klima, Rumplík)

Flamingos Ostrava: M. Kudela (T. Staněk) — D. Vrubel, D. Handl, V. Kudela, J. Szturc — V. Hečko, A. Němec, D. Bařák, J. Puchein, K. Židlická, M. Gotthardt, R. Smolka, D. Palát

Motor sledge České Budějovice: A. Sundt — R. Špaček, K. Záluský, P. Běhounek, D. Zajan — A. Laibacher, D. Lacko, Z. Klima, J. Rumplík, A. Lyngroth, T. Ropp

Autor reportáže: Štěpán Navrátil

Zlín v repríze finále neuspěl, Karlovy Vary rozhodly ve třetí třetině

Parahokejisté Zlína se v rámci 10. ligového kola utkali s mistrem z Karlových Varů. Vsetínský KAPKA resort, kde se duel odehrál viděl zápas plný zvratů, nakonec ale přeci jen uspěl favorit, Žraloci odskočili do rozhodujícího vedení ve 3. třetině. Zazářil především Filip Veselý (1+5), hattrick vsítil Michal Geier. Ve všech zlínských gólech pak měl prsty elitní obránce Zdeněk Hábl (2+2). Citelnou ztrátou je nepřítomnost elitního střece Martina Joppy, jenž Zlínu chybí prakticky celou sezonu. Nehrál ani Dávid Korman.

Zápas začali lépe Západočeši, ti už ve druhé třetině otevřeli skóre. Karel Wágner si sjel k bráně a ostrou ranou proměnil. Vyrovnanou třetinu mohli Zlínští strhnout na svou stranu při přesilovkách, ani jednu ze dvou ale nevyužili. Naopak Žraloci byli produktivnější! Michal Geier potvrdil střeleckou formu ve 13. minutě, kdy sice jen centroval před bránu, kotouč si ale Matoušek sám srazil do sítě.

Zdálo se, že lídr tabulky má zápas pod kontrolou, nebyla to ale pravda. Ještě v první třetině snižoval parádní ranou z mezikruží Slavomír Ferenčík, na startu prostřední pasáže se před bránu protáhl Zdeněk Hábl – 2:2.

Aktivnějším týmem byli hosté z Karlových Varů, parádním pohybem udivoval zejména Filip Veselý, ve velké šanci na levém křídle byl i Haas. Poté už zase začaly padat branky. Přesilovku využil Karel Wágner, chvíli po něm zvýšil nechytatelným švihem z kruhu Michal Geier. I tentokrát se ale Zlín vzepřel! Ze samostatného úniku snížil Zdeněk Hábl, Pavel Julina chvíli poté z úhlu vymetl horní růžek a bylo podruhé vyrovnáno!

Ve třetí třetině opět zahrozil Wágner, v situaci 2 na 1 se zjevil Geier. Pomalu už to začalo vypadat na prodloužení, pak ale do pásma dvakrát vletěl Filip Veselý! Jednou ještě nahrával Geierovi, poté individuální akci zakončil sám – 6:4. Tohle už domácí tým zlomilo. Navíc se prosadili i další. Z dorážky skóroval Lukáš Karafiát, patnáct vteřin před koncem tečoval kotouč Lukáš Michalčín – 4:8.

Začíná se tak rýsovat něco, co česká parahokejová liga nepamatuje… Historicky nejúspěšnější tým soutěže Zlín je momentálně s osmi body předposlední a postup mezi nejlepší čtyři začíná být utopií. Vůbec poprvé v historii by tak borci z Baťova města nedostali do play-off! Ve hře je ale každopádně ještě 12 bodů.

SHK LAPP Zlín – SKV Sharks Karlovy Vary 4:8 (1:2, 3:2, 0:4)

Branky a nahrávky: 14. Ferenčík (Hábl, Ligda), 17. Hábl (Ligda), 29. Hábl, 30. Julina (Hábl, Ligda) – 2. Wágner (Veselý), 13. Geier (Veselý), 25. Wágner (Zelinka), 28. Geier (Zelinka, Veselý), 37. Geier (Veselý), 37. Veselý (Zelinka), 43. Karafát (Michalčín, Wágner), 45. Michalčín (Haas, Veselý)

SHK LAPP Zlín: Matoušek (Pastucha) – Julina (A), Mach, Ferenčík, Hábl – Stodůlka, Máca, Zdražil, Zicha, Turic, Ligda (C), Panák, Zubek, Šafařík

SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Sedláček) – Wágner, Zelinka, Haas – Michalčín, Berger, Jeřábek, Veselý (A), Kovařík, Geier (C), Karafiát

Autor reportáže: Adam Čuba

https://paralympic.cz/2023/11/zraloci-se-osamostat...